HOME   |   CONTACT   |   DISCLAIMER   |   SITEMAP
INLOGGEN SCHOLEN
Vul hier uw gegevens in:


Wachtwoord vergeten? klik hier.
PILOT 'S & REFERENTIES
Dorpsschool - Vorden
OBS Lutje Til te Tjuchem
RK Basisschool Het Heilig Hart - Eckelrade
SBO Beyaert - Hengelo
Albertine Agnesschool te Oranjewoud
De Bouwsteen te Capelle a/d IJssel


Wat is inshape?

U staat voor het digibord en de les rekenen is bijna klaar. Hier en daar ziet u wat kinderen onderuitgezakt zitten, met een pen te spelen of dromerig naar buiten kijken. Tijd voor actie! U drukt op een knop van het digibord, logt in bij inshape@school, kiest uit het keuzemenu voor een time out van 5 minuten. Wilt u hip hop? Even rekken en strekken? Beetje coördinatie? Of fun? U kiest, de kinderen staan op, gaan naast hun tafeltje staan en een seconde later doet de hele klas een leuke oefening, voorgedaan door hippe en coole dansleraren of sportmensen. 5 minuten later; de les is afgelopen, het bloed is weer door het hele lichaam gepompt en iedereen begint weer opgefrist aan de les geschiedenis……

Zo gemakkelijk, leuk en toegankelijk is het. Op elk moment van de dag. Korte time- outs of langere lessen. U kiest en de kinderen bewegen. Ook goed voor leerkrachten overigens…..

inshape@school verzorgt kant-en-klare lessen die geschikt zijn voor zowel de onder-, -midden- en bovenbouw. In de klas wordt het kind spelenderwijs gestimuleerd om te bewegen, door middel van oefeningen die zowel de coördinatie als de motoriek verbeteren.

Voor de onderbouw zijn een aantal liedjes special geschreven en gecomponeerd voor inshape@school. Daarnaast wordt er geregeld gebruik gemaakt van muziek en liedjes van Benny Vreden kinderproducties. Ondersteund door zang en dans leren de kinderen diverse oefeningen om de algehele conditie te verbeteren.

Het aanbod voor de midden- en bovenbouw bestaat in eerste instantie uit fitnesslessen, danslessen (waaronder hiphop en streetdance) en sport gecombineerd met dans. In de toekomst zal dit lesaanbod worden uitgebreid.

Nieuwsgierig? Klik hier om het inshape@school een maand gratis te proberen!
test
NIEUWS EN ACTUALITEITEN
Kind slikt via frisdrank suiker http://www.mmv.nl/nieuws/kind-slikt-frisdrank-pond-suiker-week ... lees meer»
Evaluatie COS Het blad COS (Computers op school) heeft een evaluatie geschreven over inshape@school. Klik op de li... lees meer»
TIme Out, korte lessen van 5 minuten  Het lesaanbod van inshape@school is sinds half april uitgebreid met korte lessen van 5 minuten ond... lees meer»
Bekijk hier alle nieuwsberichten »
CONTACTINFORMATIE
  • Zonnebrink 182-4
  • 7101 NC Winterswijk
  • T 0573 - 251 042
  • E info@inshapeatschool.nl