HOME   |   CONTACT   |   DISCLAIMER   |   SITEMAP
INLOGGEN SCHOLEN
Vul hier uw gegevens in:


Wachtwoord vergeten? klik hier.
PILOT 'S & REFERENTIES
Dorpsschool - Vorden
OBS Lutje Til te Tjuchem
RK Basisschool Het Heilig Hart - Eckelrade
SBO Beyaert - Hengelo
Albertine Agnesschool te Oranjewoud
De Bouwsteen te Capelle a/d IJssel


Kinderen missen stimulans voor bewegen

RIJSWIJK - Slechts een op de vijf ouders vindt het nodig dat hun kinderen meer bewegen en maar een kwart van de ouders vindt dat hun kinderen gezonder moeten eten. Dat blijkt uit een TNO-onderzoek in opdracht van het Convenant Gezond Gewicht.

ANP
De ouders vinden alle aandacht voor gezond gewicht voor kinderen wel belangrijk, maar doen er in de praktijk onvoldoende mee. Veel kinderen eten te weinig groente en fruit. Twee derde van de ouders eet trouwens zelf ook te weinig groente en fruit. Uit het onderzoek komt ook naar voren dat bijna alle kinderen en jongeren en driekwart van de volwassenen dagelijks ontbijten.

Het convenant is een samenwerkingverband van overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties die zich inzetten om de stijgende trend van overgewicht om te buigen in een daling. (ANP)
test
NIEUWS EN ACTUALITEITEN
Kind slikt via frisdrank suiker http://www.mmv.nl/nieuws/kind-slikt-frisdrank-pond-suiker-week ... lees meer»
Evaluatie COS Het blad COS (Computers op school) heeft een evaluatie geschreven over inshape@school. Klik op de li... lees meer»
TIme Out, korte lessen van 5 minuten  Het lesaanbod van inshape@school is sinds half april uitgebreid met korte lessen van 5 minuten ond... lees meer»
Bekijk hier alle nieuwsberichten »
CONTACTINFORMATIE
  • Zonnebrink 182-4
  • 7101 NC Winterswijk
  • T 0573 - 251 042
  • E info@inshapeatschool.nl